در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام
برای بازنشستگی اقدام کرده ام و تامین اجتماعی نامه ترک کار را آذر ماه صادر کرده است و یک ماه فرصت اعلام تاریخ ترک کار داده است.
شعبه به من گفته است که می توانم اسفند یعنی سه ماه بعد ترک کار کنم ولی تاریخ را سازمان باید حداکثر ظرف یک ماه اعلام نماید.
ولی سازمان می گوید منظور از این نامه این است که از تاریخ ثبت نامه در دبیرخانه تامین اجتماعی به مدت یک ماه فرصت دارید که محل کار خود را ترک کنید و بیش از این اجازه کار ندارید.
کدام صحیح است؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام وفق مقررات ، کارفرما مکلف است یک ماه پس از ارسال نامه تامین اجتماعی پاسخ آن سازمان را مکتوب ارسال نماید

الزام به ترک کار وجود ندارد