در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
تا سال ۷۰ در تامین اجتماعی به مدت ۱۴ سال سابقه بیمه دارم و از سال ۸۴ نیز تغییر صندوق بیمه داده و به صندوق بیمه کشاورزان و روستائیان و عشایر رفته ام و تا حالا حدوداً ۱۱سال اندی بیمه دارم امسال با داشتن ۶۳ سال و ۱۴ سال سابقه بیمه از تامین اجتماعی حدوداً با مبلغ ۵۰۰هزار تومان بازنشسته شده ام آیا بیمه روستاییان را تا سن ۶۵ و سابقه بیمه ۱۵ سال ادامه بدهم یعنی از صندوق روستاییان چیزی عاید من خواهد شد
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
با سلام دوست عزیز راهنمایی بنده به شما انتقال سابقه بیمه روستایی به تامین اجتماعی و دریافت حقوق کامل در تامین اجتماعی میباشد اگرچه همراه با صرف هزینه است.