در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده با 14سال دو ماه سابقه بیمه در نیروهای مسلح با اجباربازخریدم کردن؛ و دو سال سابقه بیمه در صندوق روستائیان عشایر  ؛و 8سال سابقه بیمه در سازمان تامین اجتماعی دارم؛ اعلان دربلاتکلیفی مانده ام  متاسفانه اگر سابقه بیمه نیروهای مسلح و روستائیان عشایر به تأمین اجتماعی انتقال بدهم مبلغی کلانی 50میلیون به بالا از بنده مطالبه ازتوانم خارج است.

  متاسفانه نیروهای مسلح انتقال سابقه ازسایر صندوق های بیمه قبول نمی کند. فقط ادامه بیمه مربوط به خودش قبول میکند ازادامه بیمه درکدام صندوق بازنشستگی باشرایط موجودم بهتره؟دچارسردرگمی وبلاتکلیفی شده ام درخواست کمک برای بازنشستگی و رفع بلاتکلیفی دارم
بلاتکلیفی از ادامه بیمه
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

تمام راهها سخت است ! بهتر است به سر کار نیروهای مسلحتان برگردید . اگر نشد تامین اجتماعی . برای پرداخت حق انتقال می توانید قسطی کنید . اگر نمی توانید قسطی هم بدهید قیدش را بزنید و سعی کنید از اول بیمه پرداز تامین اجتماعی شوید ؟ سن تان را بگوئید بهتر است ؟

با تشکر