در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
دیه اینجانب که در سال 93 تصادف کردم به علت نداشتن الحاقیه درسال 96 از202 میلیون دیه تعیین شده ازطرف بیمه پارسیان 152 میلیون را پرداخت میکند .

برای دریافت الباقی از صندوق بهتر است مبلغ فوق را مستقیم از بیمه بگیرم یا درخواست کنم به صندوق دادگاه بریزند .ضمنا بیمه فقط به اندازه مبلغ پرداختی از اینجانب رسید می گیرد .

باتشکر
2 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
باسلام
با توجه به  این  که دیه  به روز پرداخت مبشود  و شرکت های بیمه   روز  ادا   را پرداخت میکنند  بعداز پرداختی  شرکت بیمه  شما میتوانید  به صندوق تامین خسارت های جانی  مراجع کنید  که  بعداز برسی   و تایید پرونده   دیه زیانده پرداخت میشود    و از مقصر حادثه به صورت  اقساط دریافت میکنند
موفق و پیروز باشید