در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشین
مامان من چندسالی هست که بعنوان اشپز تو یه شرکت ریخته گری کار کرده و این ماه بدلیل اینکه امار غذا زیاد شده قادر به ادامه کار باتوجه به خواسته های کارفرما نشد از شرکت بیرون اومد
و درخواست بیمه بیکاری که کرده و گفتن قراردادتو بیار
رفته قرار داد بگیره  متاسفانه تاریخ پایان قرارداد رو اخر برج نه زدن ینی زمانیکه که مامانم بصورت توافقی ازشرکت دراومده
مامان منم بدون توجه امضا کرده
و الانم مطمینیم که بیمه بیکاری تعلق نمیگیره  چون پایان قراردادش اخر سال بوده و اینا سواستفاده کردن و زدن برج ۹
چیکار میشه کرد؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
96 همراه گرامی بید برگ

لازم است بدانید مطابق قواعد حقوقی جهل به قانون رافع مسئولیت نیست یعنی مادر شما نمی تواند با استناد به اینکه نمی دانستم اعتماد کردم یا نخواندم امضای خویش را انکار نماید.

اما در صورتی که پایان قرارداد مادر شما به صورت توافقی 30/آذر/96 قید شده است و لیست بیمه ایشان نیز تا همین تاریخ رد شود و نامه عدم نیاز از تاریخ 1/1096  از سوی کارفرما به ایشان داده شود، ایشان می توانند تا یکماه از تاریخ خاتمه قرارداد یعنی تا 30 دی ماه 96 تشکیل پرونده بیمه بیکاری در اداره کار مربوطه بدهند و جای نگرانی نیست.