در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
راننده مقصر هستم و در حادثه آسيب ديدم ولي شامل نقص عضو نميشه ١ تير ٩٦ تصادف كردم ولي تا به حال هر با كه بيمه ايران مراجعه كردم فقط منو دعوت به صبر براي ابلاغيه پرداخت خسارت مي كنن ممنونم
توسط (100 امتیاز)
سلام دوست عزیز من 28/5/96 تصادف کردم به من میگن چون بیمه نامت واسه قبل اریخ 23/5/96 صادر شده بهت به عنوان راننده دیه تعلق نمیگیرهطوری که صدور بیمم واسه 13/5/96 هست و 13 روز بعد از تصویب نهایی هیت دولت
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
ارزوی سلامتی برای شما اقا محسن عزیز

باستناد قانون بیمه ثالث ۹٥ راننده مسبب حادثه دیه جراحات و ارش صدمات رو میتونه دریافت کنه ولی با تنظیم دادخواست قوی و مستدل که یه مشاور حقوقی یا وکیل خبره اون رو نگارش کرده باشه