در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام
برای مشاوره پرونده اداره کارم با تبلیغ مقابل اداره کار تماس گرفتم و پس از مراجعه حضوری با صحبتهای ترغیب کننده ایشان قرارداد بستم و وکالت دادم و نصف مبلغ قرارداد را پرداختم به ایشان اما پرونده از اداره کار به دلیل جعل قرارداد توسط کارفرما تو مسیر دادرسی و دادگاه افتاد و خودم پیگیرش هستم. دو جلسه تو اداره کار بیشتر تشکیل نشد و پرونده هنوز تو هیات تشخیصه. ولی ایشان حالا میگه باید مبلغ قراردادمون رو تغییر بدیم و با توجه به مرور زمان مبلغ خیلی بالاتری می خواهند و با ایشان به مشکل برخوردم.
آیا این کار ایشان یعنی تغییر قرارداد بعد از دو سال امکانپذیره و مجازه؟
و اگر بخوام ایشان را عزل کنم و پرونده رو ادامه بدم یا به شخص دیگری وکالت بدم روند کار چگونه است؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
می توانید طی یک معرفی نامه جدید ، فرد دیگری را به اداره کار جهت پیگیری پرونده معرفی کنید و موضوع را هم با اعضای هیئت تشخیص در میان بگذارید.