در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام و احترام

برای بازنشستگی در مشآغل سخت و زیان آور ،  به جهت مشکلاتی که دارم؛ میتوانم از وکیل برای پیگیری کارهایم استفاده کنم؟
آیا وکیل باید از وکلای دادگستری باشد یا به هر کسی میتوانم وکالت دهم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

خیر نیاز به وکیل دادگستری نمیباشد

جهت حضور در مراجع دولتی فارغ از مراجع قضایی صرفا وکالت نامه کاری تنطیم شده در دفاتراسناد رسمی کفایت نموده و فرد با وکالت که از سوی شما تنفیذ میگردد میتواند پیگیری خواسته شما در مراجع مورد اشاره گردد