در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
بابت شش سال کار در تهیه غذا بدون مدرک اما استهشاد محلی وهیات امنا مسجد وفرمانده پایگاه بسیج و مسول صندوق مسجد که بنده رو تایید کنن میشه به حق و سنوات و بیمه برسم
2 پاسخ
توسط (580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
به اداره کار شکایت کنید و بگذارید پرونده روال قانونی خود را در اداره کار طی کند . اگر نیاز به استهشادیه یا هر چیز دیگری باشد در هیات تشخیص یا حل اختلاف روال کار به شما گفته خواهد شد .  معمولا در این گونه موارد مشورت کردن با دوست اشنا یا حتی وکیل نه تنها دردی دوا نمی کند بلکه بعضا به خاطر بی اطلاعی و راهنماهای غلط و اشتباه شما را دچار ناامیدی یا سردرگمی می کنند .