در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام بنده کمالی هستم و یک شرکت برگزاری نمایشگاه دارم که تعدادی بازاریاب در آن مشغول می باشند
چندی قبل با یکی از آقایانی که با ما کار میکرد بعلت روند ضعیف و عدم توانایی در اخذ قرارداد از مشتریان قطع همکاری کردیم اما ایشان با طرح شکایت در اداره کار ما را غافلگیر کرد
متاسفانه در 2 جلسه اداره کار نتوانستم شرکت کنم بعلت مشغله های گوناگون و اکنون حکم یک طرفه اداره کار بابت پرداخت کلیه مزایای یک سال و اندی که ایشان بعنوان بازارایاب با ما فعالیت میکرده را صادر کرده است
حال از حضرتعالی تقاضادارم به بنده کمک نمایید تا حقی از من ضایع نگردد چون بازاریاب من کلیه درصدهای تعیین شده در قراردادش را اخذ کرده است .

با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
میانگین 90 روز پورسانتهای پرداختی به عنوان حقوق ماهانه منظور و مطالبات براساس ان رای صادر میگردد اگر تسویه حساب نداشته باشید متاسفانه محکوم به پرداخت رای صادره و بیمه مدت کارکرد خواهید شد