در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
سلام و عرض ادب

 اگه ممكنه راهنمايي بفرماييد،

با كارفرما به توافق رسيدم و راي هيّئت تشخيص با توافق صادر شده ولي هنوز قطعي نشده مشكل اينه كه كارفرما يك سال و يك ماه بيمه ام را رد نكرده و در راي صادر شده بابت اين قضيه به ماده ١٤٨ اشاره شده ،

 سؤالم اينه كه الان با توجه به اينكه در پرونده نامه عدم نياز از شركت دارم بيمه بيكاري به من تعلق ميگيره ؟؟؟؟ راه حلي داره كه اين قضيه طولاني نشه ؟؟؟؟

كارفرما ميخواد بابت مبلغ توافق شده چك مدت دار بده راه حلي وجود داره كه بتونم مبلغ توافق شده رو قانوني و نقد دريافت كنم ؟؟؟؟؟

خيلي ممنون.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام تنها لازمه برقراری بیمه بیکاری عدم نیاز نمیباشد شرایط دیگر هم باید داشته باشید در ضمن شما میگویید با کارفرما توافق کرده اید پس چرا بابت چک مدت دار ناراضی هستید چنانچه توافق نداشته باشید بعد از قطعی شدن رای کارفرما باید مبلغ تعیین شده رو بپردازد وعدم پرداخت باعث صدور اجراییه از دادگستری برعلیه کارفرما میباشد