در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام

پدرم صاحب تعمیرگاهی است که یک قسمت از آنرا در اختیار شخصی قرار داده و آن شخص به ازای تعمیر هر ماشین 50% از درآمدش را به عنوان کمیسیون به صاحب تعمیرگاه (پدرم) پرداخت میکرده.  ضمنا پدرم وی را بیمه هم کرده بوده. حال به ایشان سنوات تعلق میگیرد ؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

اگر وسایل و ابزار کار از فردی که در تعمیرگاه کار میکند باشد رابطه فی مابین کارگری وکارفرمایی نمیباشد و سنوات و مزایایی سببی نیزتعلق نمیگیرد اما اگر صرفا درصدی کار میکند میانگین مزد90روز ملاک تعیین حقوق یک ماه قرا میگیرد و باید سنوات محاسبه پرداخت گردد