در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
بنده حدود یک سال و نیم در فروشگاهی فروشنده بودم که حقوقمونو پورسانتی حساب میکردن و اضافه کاری های مارو حساب نمیکردن که پورسانتها هم الکی بود و ...
 چند وقت پیش به من تهمت دزدی زدن و قطع همکاری کردن که تهمت دزدی بهانه ای بود برای اخراج . من سفته امضا شده دستشون دارم ک روی اونم چیزی نوشته نشده .
لطفا راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

کاغذ باطله ای بیش نیست . نه امضا کردی نه پشتشو کسی امضا کرده