در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام،من مدت پنج سال تو بازار کار میکنم کارفرمای من الان یکسال هست که منو بیمه کرده و تا حالا هیچ سنواتی به من نداده الان هم به من تهمت دزدی زده خواستم بدونم باید چیکار کنم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه شما پنج سال در آن شرکت مشغول بکار بوده اید کارفرما مکلف به پرداخت سنوات شما به مدت 5 سال بوده و به استناد ماده 148 قانون کار می بایست از زمان اشتغال بکار ، نسبت به واریز حق بیمه شما اقدام نماید و در صورتیکه کارفرما استنکاف نموده باشد می توانید با مراجعه به اداره کار محل مربوطه نسبت به ثبت دادخواست اقدام نمائید.