در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
از کارفرما به اداره ی کار شکایت کردم سپس قبل از برگزاری جلسه ی اول کارفرما ضمن قول دادن به پرداخت حقوق من را به کار بازگرداند و خواست که شکایت را کنسل کرده یا به نوعی رضایت را به اداره ی کار اعلام کنم

یک روز بعد از تاریخ جلسه ی رسیدگی کارفرما از خواست که پنجاه میلیون سفته امضا کنم در غیر اینصورت اخراج و حقوقم پرداخت نمیشود از امضای سفته امتناع کردم و اجازه ی کار به من داده نشد

با توجه به سازش اول و این مهم که صحبتهای کارفرما واهی بوده میتوانم شکایتی کنم یا خیر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
چنانچه در مورد پرونده شما رای صادر نشده باشد،مشکلی وجود ندارد.
حتی اگر انصراف داده باشید میتوانید دوباره دادخواست تنظیم کنید.