در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام من حمید 28 ساله میخواهم با پرداخت ماهانه مبلغی به بیمه بعد از ده سال صاحب سرمایه بزرگی بشوم ایا امکان پذیر است وچگونه میتوانم حساب کنم سود تقریبی بعد از ده سال چقدر میشود

من از بقیه مزایای  بیمه نمیخواهم استفاده کنم فقط به سود دهی بعد از ده سال فکر میکنم چه قرار دادی بنویسم بهتره وبا کدام شرکت بیمه و ایا ممکن است قرار داد را بعد از ده سال به پانزده سال یا بیست سال و.....تغیر داد و میشه پرداخت ماهیانه دست خودم باشه یعنی هر چقدر که توانستم به حساب واریز کنم.
خیلی ممنون
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
جناب آقای ابراهیم پور سلام،وقت بخیر.

از اینکه از الآن بفکر آینده تون هستین بسیار بسیار خوشحال هستم و بهتون تبریک میگم.

ولی از اینکه فکر میکنین که برای 10 سال آینده میخواین صاحب سرمایه ای بزرگ بشین،باید ازتون سوال کنم که از نظر شما سرمایه بزرگ چقدره؟ 10 میلیون؟ 100 میلیون؟ 500 میلیون؟

دوست بسیار بسیار عزیز من:

بیمه جای دریافت سود نیست،جای خریدن پوشش های بیمه ای و داشتن آرامش فرداست و نیز پس انداز.

بنظر من شما راه تون رو دارین اشتباه میرین،جای سود گرفتن بانک هست عزیز من نه بیمه.

و در عین حال سودهای بانک نیز قابل اطمینان نیست،بدلیل اینکه کشور ما دارا ثبات نبوده و سودهای بانک نیز چندان مستحکم و پایدار نمیماند!!

از دیدگاهی دیگر از شما سوال میکنم:

اگر شما 5 میلیون تومان سپرده داشته باشی و آن را در بانک سپرده کنی و در ماه هفتم براتون اتفاقی بیفته (مثلا" خدای ناکرده نیاز به دریافت هزینه پزشکی در اثر حادثه داشته باشی ) که نیاز به پول داشته باشی.

آیا کسی را در آن وقت خواهی داشت تا به یاری شما آمده و به شما پول دهد؟و حتی در صورتیکه به شما کمک مالی نموده توقع بازپرداخت آن مبلغ را از سوی شما نداشته باشد؟

قطعا" اگر چنین کسی را نداشته باشین،در اولین فرصت به سراغ آن سپرده رفته و بیدرنگ آن را خرج خواهی نمود و علاوه بر آن باید جریمه تمام سودهای دریافتی را نیز به بانک پس بدهید.

در عین حال در این مواقع هست که ارزش بیمه مشخص می گردد و در آن زمان دیگر کسی نخواهد توانست تا برای شما کاری انجام دهد.

پس اگر که میخوای سود خوب بگیری باید مبلغی کلان را در بانک سپرده کنی و به هیچوجه تا 10 سال آینده دست نزنی!!!

آیا همچین توان و امکانی را خواهی داشت؟

پیشنهاد من با توجه به خواسته شما اینه که:اگر حقوق بگیر هستی و مجرد،بین 15% تا 25% از درآمد ماهانه تو تبدیل به بیمه عمر کن و اگه پول درست و حسابی در دست داری،سپرده یک ساله داشته باش.

بعقیده بنده،بهترین بیمه برای شما(با توجه به سن تون) بیمه نامه عمر 30 ساله هست که شما از سال دهم به بعد میتونی با توجه به میزان اندوخته بیمه نامت،یا آن را ادامه بدی و یا همون زمان بیمه نامه تو فسخ کنی و کل اندوخته تو بصورت یکجا بگیری.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر،لطفا" فرم زیر رو پر بفرمایین تا همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرن.