در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

بهترین شرایط بیمه عمر ده ساله برای دریافت حقوق بازنشستگی

2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

معمولا بیمه های عمر از سال ۱۵ به بعد دارای حقوق خوب هست.

در صورتیکه بخواین مدت بیمه نامه رو به ۱۰ سال کاهش بدین،برای گرفتن یه حقوق خوب باید سالانه۸۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال حق بیمه با افزایش سالانه ۲۰٪ رو مدنظر داشته باشید.

ضمنا این نکته رو مد نظر داشته باشین که بیمه عمر علاوه بر بازنشستگی،دارای پوشش های متنوع بیمه ای نیز می باشد.

برای اینکه دقیقا خدمتتون بگم که چقدر حقوق دریافت خواهید نمود،باید اطلاعات بیشتری از شما داشته باشم.

لطفا در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر،همه روزه از ساعت۱۹/۳۰الی۱۸/۰۰ تماسی با بنده داشته باشید.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.