در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام من 11سال مشغول بکار بوده و بیمه پرداخت کردم الان خانه دار هستم و خودم را بیمه زنان خانه دار کردم آیا این بیمه جزو سوابق بیمه محسوب میشود ..من چند سال باید بیمه پرداخت کنم تا بتوانم از مزایای حقوق بازنشستگی استفاده کنم .
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
بیمه زنان خانه دار جزو سابقه کار نیست اما جزو سابقه بیمه جهت استفاده از بازنشستگی محسوب می شود.

انواع شرایط بازنشستگی زنان :

 بازنشستگی با ۴۵ سال سن و ۳۰ سال سابقه بیمه
بازنشستگی با ۵۰ سال سن و حداقل ۲۰ سال سابقه بیمه
بازنشستگی با ۵۵ سال سن و حداقل ۲۰ سال سابقه بیمه
بازنشستگی زنان با ۲۰ سال سابقه بیمه و ۴۲ سال سن برای مشمولین قانون کار
بازنشستگی زنان با ۲۰ سال سابقه بیمه بدون شرط سنی برای جانبازان
داشتن حداقل ۲۰ سال سابقه بیمه و ۴۵ سال سن برای معلولان عادی
داشتن ۳۵ سال سابقه بیمه بدون شرط سنی
بازنشستگی زنان با ۲۰ سال سابقه متوالی بیمه یا ۲۵ سال سابقه متناوب در مشاغل سخت و زیان‌آور
داشتن ۵۵ سال سن با حداقل۱۰ سال سابقه بیمه متناسب با سنوات پرداخت حق‌بیمه ؛ در این حالت بیمه‌شده می‌تواند با ۱۰ سال سابقه و بیشتر تا ۲۰ سال، درخواست بازنشستگی کند که مستمری وی به میزان سنوات پرداخت حق‌ بیمه خواهد بود (بین ۱۰ تا ۲۰ روز حقوق).