در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
باسلام.بنده حدود ۱۰سال سابقه بیمه اجباری دارم. ازبیمه بیکاری هم استفاده کردم. آخرین پایه حقوقم ۱۷۰۰بوده.

الان برای بیمه زنان خانه دار ماهیانه چقدر حق بیمه باید پرداخت کنم. با شرایط۱۲ درصد که البته بتونم از خدمات درمانی هم استفاده کنم. از دفترچه استفاده کنم مثل قبل. و بعد ۲۰سال با چه مبنایی باز نشسته میشم؟
1 پاسخ
توسط (5,610 امتیاز)
درود و وقت بخیر.

با توجه به پرداخت 10 سال حق بیمه اجباری و هدر نرفتن هزینه ای که در این مدت داشتید بهتر است در صورت داشتن توان مالی بیمه اجباری خود را به صورت خویش فرما ادامه دهید و بیمه عمری هم در کنار آن انتخاب کنید.

و در صورت نداشتن توان مالی از بیمه اجباری انصراف دهید و خود را به میزان دریافت حقوق 10 ساله بازنشسته کنید و بیمه عمری که مطابق با خواسته خودتان باشد را آغاز نمایید. بیمه زنان خانه دار شرکت های خصوصی همان بیمه عمر انفرادی اشخاص است که میتوانید بنا به میزان توانایی مالی حق بیمه آنرا پرداخت نمایید.