باز هستیم
0 امتیاز
5,330 بازدید
در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
دوباره دسته بندی کردن توسط
باسلام.بنده حدود ۱۰سال سابقه بیمه اجباری دارم. ازبیمه بیکاری هم استفاده کردم. آخرین پایه حقوقم ۱۷۰۰بوده.

الان برای بیمه زنان خانه دار ماهیانه چقدر حق بیمه باید پرداخت کنم. با شرایط۱۲ درصد که البته بتونم از خدمات درمانی هم استفاده کنم. از دفترچه استفاده کنم مثل قبل. و بعد ۲۰سال با چه مبنایی باز نشسته میشم؟
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (5,610 امتیاز)
ویرایش شده توسط
درود و وقت بخیر.

با توجه به پرداخت 10 سال حق بیمه اجباری و هدر نرفتن هزینه ای که در این مدت داشتید بهتر است در صورت داشتن توان مالی بیمه اجباری خود را به صورت خویش فرما ادامه دهید و بیمه عمری هم در کنار آن انتخاب کنید.

و در صورت نداشتن توان مالی از بیمه اجباری انصراف دهید و خود را به میزان دریافت حقوق 10 ساله بازنشسته کنید و بیمه عمری که مطابق با خواسته خودتان باشد را آغاز نمایید. بیمه زنان خانه دار شرکت های خصوصی همان بیمه عمر انفرادی اشخاص است که میتوانید بنا به میزان توانایی مالی حق بیمه آنرا پرداخت نمایید.

با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید
سوال شده آذر 12, 2017 در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز) آیا بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی جزو سوابق بیمه محسوب می شود ؟

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
+1 امتیاز
1 پاسخ 6,993 بازدید
سوال شده فروردین 23, 2017 در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط farhadian (1,320 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ 17,828 بازدید
سوال شده مهر 15, 2017 در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط کامیاب۶۵ (100 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ 5,106 بازدید
سوال شده آذر 12, 2017 در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط Zahra z (100 امتیاز)
0 امتیاز
1 پاسخ 15,080 بازدید
سوال شده مرداد 9, 2017 در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط شاپرک (570 امتیاز)
بیمه بیکاری
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و شرایط
حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...