در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (570 امتیاز)
سلام

اگر خانمی بیمه زنان خانه‌دار تامین اجتماعی مشاغل آزاد ۱۲ درصد بدون درمان باشد در موقع بازنشستگی با ۱۰ سال سابقه بازنشسته شود آیا فقط یک سوم حقوق را دریافت میکند و مزایای دیگری ندارد که حقوقش بیشتر شود؟؟؟
مزایا چه چیزایی است؟
۲_مثلا امسال بازنشسته شود چقدر حقوق میگیرد؟؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

بله با 10 روز حقوق بازنشست می شود و حداقل حقوق را نمی گیرد . برای گرفتن حداقل حقوق باید 20 سال سابقه داشته باشید . یکسری مزایا مثل حق سنوات (بازنشستگان 20 سال به بالا) ، کمک هزینه مسکن (متناسب با سابقه)  یا حق اولاد و کمک هزینه عائله مندی (البته 2 مورد آخر معمولا به خانم ها تعلق نمی گیرد)... هست که معمولا متناسب با سابقه پرداخت می شود .

با تشکر