در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض ادب چه کسی یا نهادی مسئول تعیین قصور طرفین میباشد یعنی کارفرما یا کارگر و در صورت داشتن اعتراض به این درصد چه باید کرد ؟؟  با تشکر از زحمات شما
2 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اداره کار وامور اجتماعی تعیین کننده موارد بین کارگر وکارفرما میباشد اگر فکر میکنید که رایی که به ضرر شما میباشد ولی خلاف عمل شده میتوان با طرح شکایت در دیوان عدالت اداری از حق خود دفاع کنید