در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام

آیا مسئول ایمنی کارگاه هنگام وقوع حادثه می بایست گزارش تهیه نماید  ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
سلام

مطابق مفاد ماده 93 قانون کار مهم ترین وظیفه مسیول ایمنی راهنمایی برای کاربرد فنون موثر برای پیشگیری از وقوع حادثه یا وقوع مجدد حادثه در کارگاه می باشد لیکن اعلام گزارش حادثه در زمره وظایف کارفرما یا نماینده قانونی وی می باشد که این راهکار بعنوان یکی از روش های پیشگیری از بروز حوادث مشابه محسوب می گردد.