در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
نمایش از نو توسط
کارگر می تواند بعد از صادر شدن رای دیوان، از طریق اجرای احکام دادگستری،اقدام به مطالبه مبلغ تعیین شده در رای هیات حل اختلاف نماید؟ آیا خللی به دادخواست دیوان وارد نمیشود بعلت اجرا شدن رای هیات حل اختلاف؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
دوست عزیز
با سلام
اساساً احکامی به مرحله اجرا در می آیند که خواهان پرونده آن را پذیرفته باشد. اجرای رای میتواند به منزله قبول و پذیرفتن مفاد رای باشد. به لحاظ موازین حقوقی نمی شود هم رایی را قبول داشت و هم خواستار نقض آن در در مرجع بالاتر همانند دیوان عدالت اداری شد.
البته موضوع صدرالاشاره ممکن است جزو موارد اختلافی حقوق باشد.