در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
نمایش از نو توسط
رای ابقای کار توسط هیات حل اختلاف (هم عرض) برای بنده صادر شده نامه ای به محل کارم نوشتم و درخواست بازگشت به کار نمودم اما دستور صوری صادر نمودن و دعوت به کار نکردن آیا میتوانم فرضا یکی دو سال بعد رای خود را در اجرای دادگستری به اجرا گذارم یا محدودیت زمانی وجود دارد و اگر سریع جهت اجرا اقدام ننمایم رای ام ابطال میشود؟
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
در رأی بازگشت به کار باید بلافاصله اقدام شود و عدم مراجعه شما به محل کار به معنی استعفا تلقی می شود.