در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
ضمن عرض سلام خدمت شما
اینجانب سوالی در رابطه با کسر از حقوق کارگران از حضورتان داشتم.
شرکت صنایع غذایی نادی اقدام به کسر از حقوق پایه ی کارکنان(ویزیتور) خود بابت عدم دستیابی به هدف فروش مورد انتظار شرکت (xریال به صورت روزانه و x تعداد فاکتور فروش روزانه). اقدام به گرفتن رسید به عنوان جریمه و رد شدن مرخصی بدون حقوق از کارکنان کرده, و با این رسید به ازای هر روز اقدام به کسر یک پایه حقوق مینماید.
آیا به صورت قانونی و قراردادی چنین حقی برای این شرکت وجود دارد یا خیر؟ و چه راهکار قانونی برای آن در قانون کار پیشبینی شده؟
توجه شما موجب امتنان ماست
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درماده 45 قاتوتکار مقنن مواردمجازبرداشت مستقیم کارفرماازمزدکارگررابیان نموده وحاکی ازآن است که کارفرماحق برداشت وکسرمبالغی ازمزدکارگرجزدرمواردمنصوص رانداردودرواقع مقنن اراده خودرا درایجاد مصونیت نسبت به مزدکارگر تاکیدنموده است.