در سایر توسط (100 امتیاز)
سلام

صرفا جهت كسب سود نه پوشش هاي بيمه اي كدام بانك و صندوق بالاترين سوددهي را دارد؟
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

بیمه عمر و سپرده بانکی، سهام، اوراق قرضه و ... هریک مزایا و معایبی دارند که بهتر است در انتخاب هریک از این موارد برای سرمایگذاری، با کارشناسان مربوطه مشورت کرد.

در مورد بیمه عمر باید گفت که همواره سود مربوط به انوخته بیمه عمر همواره از سود بانکی کمتر است ولی وقتی سود مشارکت در منافع به آن تعلق گیرد، ممکن است در مجموع از سود بانکی بیشتر شود.

کارکرد اصلی بیمه عمر، جلوگیری از فقر مطلق و حمایت مالی در مواقعی که نیاز مالی وجود دارد، است.

پیشنهاد می شود برای بهره مندی از سود و پوشش بیمه ای، ترکیب بهینه ای از سپرده بانکی و بیمه عمر تهیه نمایید که از مزایای هر دو بهره مند شوید.

این دو مکمل یکدیگرند.