در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
شاید رویایی  بهترین-سرمایه-گذاری  و دریافت سود-بیمه-عمر  بالا را در زمانی که بانک ها کاهش سود بانکی را دستور کار خود قرار می دهند  را شما نیز داشته باشید ؟

بی درنگ اولین مشتری 250 ملیون تومانی که جذب سود-بیمه-عمر و پاسارگاد کرده بودم و رقم هی نجومی پس از مدت قرارداد   در بالاترین سود بیمه-عمر-و-سرمایه-گذاری  های بالای 100 میلیون تومان شما را نیز   وسوسه می کند !

بالاترین رقم سرمایه گذاری  سود-تضمینی-بیمه-عمر چه مقدار  بوده است همکار گرامی ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همکار گرامی سلام،وقت بخیر.

من اطلاعی از آن جدولی که شما دیدین نداشته و ندارم،ولی قطعا" آن چیزی که واضح هست این است که اگر جدولی که شما ملاحظه فرمودی مربوط به بیمه نامه های صادر شده قبل از اول شهریور ماه 1395 بوده باشد،با سودهای قبلی اعلامی توسط بیمه مرکزی در سال 1391 محاسبه شده که قطعا" دیگر آن جداول برای بیمه شدگان اول شهریور 95 به بعد وجود نداشته و نخواهد داشت.

بنابراین دقت بفرمایین که اگر جداولی رو که شما مطالعه فرمودی با سودهای پیش بینی 18% و 20% در 5سال ابتدایی و سپس 15% تا انتهای قرارداد نشان داده شده،در حال حاضر از نظر بیمه مرکزی فاقد وجاهت قانونی بوده و اعتبار ندارد.

سود تضمینی بیمه های عمر تا سال 1391 معادل با 15%

از سال 91 تا 95 معادل با 18%

و از شهریور ماه 95 بشرح ذیل می باشد:

برای 2سال ابتدایی بیمه نامه 16%

2-برای 2سال دوم بیمه نامه 13%

3-از سال پنجم تا انتهای قرارداد فقط و فقط 10%

سودهای مشارکت در منافع نیز با توجه به عملکرد شرکت های بیمه و صورت وضعیت حسابها و ترازهای مالی شرکت های بیمه بین 20% تا23% در نوسان می باشد.