در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

سوال بنده این است که وقتی شرکت های بیمه و یا خود بیمه مرکزی سود تضمینی و قطعی رو اعلام می کند و شرکت های بیمه براساس اون باید به صورت روزشمار محاسبه بکنند. باید اون رقم بیمه مرکزی باشد یا کمتر از آن رو محاسبه و بر اندوخته شخص اضافه میکنن؟

برای مثال : بنده بیمه عمر سال 93 افتتاح کردم و قرارداد 18 درصد تضمینی بوده ولی در محاسبه اندوخته 16.6 درصد به اندوخته بنده اضافه شده است. علت چیست؟ مگه در قرارداد 18 درصد امضا و ابلاغ نشده پس چرا کمتر محاسبه میشه؟ از شرکت بیمه هم پرسیدم ولی قانع نشدم.(تازه بنده بیمه عمر یکجا خریداری نموده ام).

با تشکر از تمام دوستانی که جواب بنده رو میدن.
توسط (100 امتیاز)
با سلام دوباره به دوستانی که زحمت کشیدن و جواب دادن

ولی شاید سوالم رو خوب مطرح نکردم. منظور بنده این بود بنده در سال 93 بیمه عمر نزد شرکت ما باز کردم با سود تضمینی 18 درصد برای 5 سال اول، 15 درصد برای 5 سال دوم و 10 درصد برای 20 سال بعدیش.

در سال 93 این شرکت سود قطعی (سود مشارکت در منافع) 27.5 درصد و در سال 94 سود قطعی 27 درصد اعلام کرد. سوال بنده این بود که وقتی به جدول که داخل سایت قسمت پروفایل شخصی ام هست میروم میبینم اندوخته بنده بجای اینکه 18 درصد اضافه بشه 16.6 درصد محاسبه و به اندوخته اضافه میشه. آیا شرکت های بیمه ای دیگر هم همینطور هستن و اگه اینطور هستن چرا در قرارداد 18 درصد اعلام شده ولی کمتر محاسبه میشه؟؟؟؟

البته با بیمه مرکزی و هم شرکت بیمه ما صحبت کردم و بیمه مرکزی جواب درست ندادن و عملکردشون خیلی ضعیف بود ولی از شرکت بیمه ما تماس گرفتن من قانع نشدم و دنبال رفع این سوال هستم.

با از دوستانی که اطلاعاتی مستند و متقنی دارند ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنن.
4 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

جداول بعضی از شرکتهای همکار مانند بیمه سامان،با ۳جدول به شما اعلام میشده:

۱-با سود تضمینی بین ۱۰تا ۱۲٪ (ریسک کم)

۲-با سود متوسط بین ۱۵٪ تا ۱۸٪( ریسک متوسط).

۳-با سود بالا بین ۲۲٪ تا ۲۷٪( ریسک بالا)

اگر جدول شما با این شرکت بوده باشه،احتمالا سود اعلامی به شما بر اساس سود۱۰٪ تضمینی بوده و با احتساب سود مشارکت در منافع به ۱۶/۶ رسیده.

ضمنا سود روزشمار مخصوص‌بیمه نامه هایی هست که زودتر از سررسید بازخرید میشن و در اون سالی که بازخرید میشن(بعلت اینکه سود سالانه محاسبه نشده،مبنای محاسبه بر اساس سود تضمینی همان سال و بصورت روزشمار محاسبه می گردد.