در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام
من الان پنج ساله دارم بیمه عمر برای خانوادم میدم (چهار نفر) ماهیانه حدود ۱۶۰ هزار تومان با سه درصد افزایش سالیانه
امروز با دوستم درمورد بیمه صحبت میکردم گفت شما بجای اینکه بیمه عمر میدی ماهانه یه ربع سکه بخر و تا سی سال نگه دار ببین چی میشه گفتم چطور مثال زد
گفت سال ۶۳ سکه ۳۹۰۰ تومان ودر سال ۹۳ هر سکه ۹۵۰ هزار تومان یعنی ۲۴۳ برابر افزایش حالا شما هر سکه ۹۵۰ هزار تومانی و بر همین افزایش ضرب کن یعنی سی سال دیگه هر سکه ۲۳۰ میلیون قیمتش میشه با پرداختی که بیمه عمر واسه تو داره سی ساله دیگه هر نفر از شما فقط با بازپرداخت این بیمه میتونه سه تا سکه بخره ولی اگه تو هر ماه یه ربع سکه خریدی یعنی سالی سه سکه و بعد سی سال نود تا سکه داری .....
این درسته من چیکار کنم ممنون.
4 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

من از شما يك سوال دارم؟ اگر در اين مدت براي شما اتفاقي بيافته چي كار مي كنيد؟ نميريد سكه ها رو تبديل به پول كنيد تا خرج دوا و درمان كنيد؟

اگر فوت كنيد، چي؟!

بيمه عمر درست اسم سرمايه گذاري داره، ولي بحث اصليش پوشش و حمايت و در اخر پول شمارو با سودي كه تعريف شده بهتون عودت ميدن.

پيشنهاد عقلاني اينه كه هر دو كار رو انجام بديد.

اگر در تواناييتون هست هر ماه يك ربع سكه بخريد. اگر ٣ تا ٥ سال اين كار را كرديد و به عنوان خرجش نكرديد ادامه بديد. چون شما پس انداز كردن رو خوب ياد گرفتيد