در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بیشترین سود پایانی بیمه عمر و بهترین پوشش بیمه ای عمر را  کدام شرکت بیمه میدهد؟
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام.

بيشترين پوشش بيمه اي متعلق به بيمه پاسارگاد مي باشد و از لحاظ اعتبار بيشترين تعداد و مبلغ حق بيمه را در كل كشور نسبت به بقيه بيمه ها صادر كرده است.

اما در رابطه با سود بيمه هاي عمر، بخشي از سود توسط بيمه مركزي اعلام مي شود كه تا انتهاي قرارداد تضمين شده است و در همه شركت هاي بيمه اي يكسان است.

اما بخش ديگر ان سال به سال توسط شركت بيمه اعلام مي شود كه ميانگين كل بيمه ها ٢٠/٥ درصد مي باشد.

نكنته مهم:

كار بيمه هاي عمر سود دادن نيست. بيمه عمر در كنار پس انداز اجباري ارزش اندوخته شما را حفظ مي كند. كار اصلي بيمه عمر ايجاد حمايت براي خانواده و فرد مي باشد.