در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
من در حال اقدام برای گرفتن بیمه بیکاری هستم و 18 ماه بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد.با توجه به اینکه قصد باردار شدن دارم چه طور میتوانم از مرخصی زایمان هم ایتفاده کنم.آیا میتوانم بعد از اتمام مدت بیمه بیکاری و باردار شدن چند ماه مشغول به کار شوم؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

باسلام

درخصوص اخذ مرخصی زایمان شرایط برقراری منوط به پرداخت سابقه حق بیمه اجباری میباشد لذا در خصوص شما چون از بیمه بیکاری استفاده خواهید نمود و در حین بیکاری قصد زایمان دارید این امر امکان پذیر نبوده وباید در جهت مرخصی زایمان حتما شاغل و حق بیمه پرداخت شود