در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (580 امتیاز)
کارفرما حق مسکن و بن کارگری و عیدی و سنوات هرماه را به عنوان مساعده دریافتی ان ماه موقع پرداخت حقوق از ما به زور امضا می گرفت و در همه برگه ها امده بود تاریخ 20 ان ماه .

اما گفتن این که امضا ها به اجبار و اکراه بوده احتمالا در اداره کار چندان مورد قبول نیست .

می خواستم بدانم ایا اصلا پرداخت عیدی و سنوات و بن کارگری و حق مسکن هرماه به عنوان مساعده دریافتی قبل از ماه شدنی است و با عقل و منطق سازگار است و با تعریف درخواست مساعده کارگر می خواند.

چطور میتوانیم در اداره کار ثابت کنیم این حق و حقوق پرداخت نشده و فقط به عنوان مساعده امضا گرفته شده .
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورتی که جمع مبالغ پرداختی به شما با مطالبات قانونی شما برابر باشد نمی توانید ادعای مبلغ بیشتری داشته باشید. خصوصا با توجه به اینکه رسید هم امضا کرده اید.