در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام ،

بنده به مدت ۲ سال در شرکتی خصوصی به عنوان مدیر سایت و کارشناس فروش فعالیت کردم به دلیل عدم انعقاد قرارداد و پرداخت بیمه به مدت ۲ ماه است که ترک کار کردم ، امکان پیگیری فراهم میباشد؟ در صورتی که اقامه دعوا شود امکان سازش در برابر دریافت جریمه یا مبلغ بیمه امکان پذیر میباشد؟ حق وکالت‌ چه مقدار است؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

با در دست داشتن مدارک هویتی و پرینت سابقه بیمه به اداره کار منطقه خود مراجعه و جهت دریافت حقوق و مزایای قانونی و پرداخت حق بیمه خود، در هیات های حل اختلاف طرح دعوی نمائید.