در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من مدت 15 ماه کارکرده ام و سال پیش تعدیل شدم ، بعد از ان درخواست بیمه بیکاری دادم و مدت یکسال به من بیمه بیکاری تعلق گرفت ، که شش ماه ان پرداخت شده( تا اخر تیرماه 96) درماه مرداد من سرکار رفتم که البته به دلیل شرایط نامساعد کاری، تنها 23 روز در شرکت بودم که به من حقوقی پرداخت نشد و البته پرداخت هم نمی کنن، اما بدون اطلاع من برایم بیمه رد شده ، حالا بیمه بیکاری من قطع شده و اوضاع مالی ام بسیار نامساعد است ، باتوجه به اینکه ما هیچ منبع درامدی نداریم و همسرم سرباز است ، ایا راهی وجود دارد که شش ماه بعدی بیمه بیکاری ام را بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟

 خواهش میکنم هرگونه راهییییی هست بفرمایید. ممنون
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
سلام اگر در زمان اشتغال بکار به قبل ان بیمه بیکاری دریافت مینومدید و بعداز اشتغال آن را قطع نموده اید پس از اتمام همکاری با کارفرما از طریق مراجع اداره کار و اخذ رای میتوانید نسبت به برقراری مجدد آن اقدام نمایید مدت دریافتی بیمه بیکاری قبل از اشتغال از میزان تعیین شده بعد از اتمام اشتغال کسر و الباقی بعنوان مدت بیمه بیماری برای شما جاری خواهد گردید