در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

من حدود چهار سال و نیم در شرکتی بعنوان نگهبان مشغول بکار بودم،بعد مرا به کارگاهی در جای دیگر وبا اسم دیگر انتقال دادند که آنجا هم زیر مجموعه شرکت اصلی بود،و مدت سه ماه و ده روز هم در آنجا بودم که متاسفانه کارگاه جمع شد.

لازم به ذکر است که هر دو متعلق به یک نفر بود هر چند کد کارگاهی من در پرداخت بیمه فرق کرده بود.ایا میتوانم به حق خودم یعنی بیمه بیکاری برسم.چون بیکارم کردند؟؟؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

البته بستگی به قراردادتان و مدت زمان آن هم دارد . به طور کلی بله می توانید و باید نامه عدم نیاز از کارفرما بگیرید و کارتان را از طریق اداره کار پیگیری نمائید .

با تشکر