در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده حدود پنج سال در شرکتی بعنوان نگهبان مشغول بودم و بعد به دستور کارفرما به کارگاه دیگر که آن هم متعلق به شرکت قبلی بود انتقال پیدا کردم و بعد از سه ماه کارگاه جمع شد .و بنده هم مانند سایرین اخراج شدم .

لازم به ذکر است که کد بیمه کارگاه تغییر کرده بود و بنده خبر نداشتم که بیمه من به بنام‌ شرکتی دیگر رد میشود آیا میتوانم از حداقل حق خودم بیمه بیکاری استفاده کنم.ممنون کمکم کنید.

آیا در صورتی که در شرکتی چند سال سابقه داشتم و بعد به مدت سه ماه آخر در کار گاه دیگر که متعلق به یک کار فرماست میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم.
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
سلام.بله.اگر بیمه شده ای در چندین کارگاه متعلق به یک کارفرما کار کند سوابق وی برای بیمه بیکاری در آن کارگاه ها تجمیع میشود.جهت اطلاعات بیشتر مراجعه شود به سایت تامین اجتماعی قسمت بخشنامه ها.آخرین بخشنامه بیمه بیکاری