دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام
20 سال است کارگر نقاش ساختمان هستم،به قول بیمه ای ها کارگر فصلی هستم
کارت مهارت هم دارم
اما بیمه نیستم
هروقت هم به شعبه های تامین اجتماعی مراجعه میکنم میگویند که سایت باز نیست
بیمه بیکاری نمیخواهم
فقط میخواهم خودم و همسرم تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی باشم
لطفا مرا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (109,410 امتیاز)

سلام دوست عزیز. نیازی به نگرانی نیست

برای بیمه تامین اجتماعی، حتی برای کسایی که این بیمه هم هستن، بیمه رایگان سلامت به همراه بیمه عمر و سرمایه گذاری هست.

می تونید سوالات متداول حوزه بیمه عمر و سرمایه گذاری رو اینجا مطالعه کنید و در حوزه بیمه سلامت را اینجا مطالعه کنید.

برای دریافت مشاوره رایگان خرید بیمه از نمایندگان منتخب بیمه، می تونید فرم مشاوره رایگان خرید بیمه رو پر کنید تا برای مشاوره با شما تماس گرفته بشه. فرم رو می تونید اینجا تکمیل کنید. http://goo.gl/UT7AB9