در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

ایام تعطیلات رسمی که بین روز های غیبت و یا مرخصی بدون حقوق واقع می‌شود آیا جزء مدت غیبت و یا مرخصی بدون حقوق به حساب می آیند یا اینکه از آن کسر می شوند ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

چنانچه تعطیلات رسمی بین روز های غیبت یا مرخصی بدون حقوق واقع گردد جزء روز های غیبت یا مرخصی بدون حقوق محسوب شده و به این لحاظ کارگر ذیحق دریافت مزد تعطیلات رسمی که بین روز های غیبت و یا مرخصی بدون حقوق واقع می‌شود نخواهد بود.