در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من.یک.کارگر.ساختمان.هستم.چهل.سالمه.وبدون.بیمه.از.شهرستان.میانه.به.بهانه.سهمیه.سبت.نامم.نمیکنند.من.چکار.کنم
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام دوست عزیز

نگران نباشید. اگر سازمان تامین اجتماعی شما رو بیمه نمی کند (که این حرف بی حساب است و باید برایه بیمه خویش فرما قبول کنن)

می تونید از بیمه رایگان سلامت ایرانیان استفاده کنید برای خدمات درمانی، و بیمه عمر و سرمایه گذاری برای هزینه های مربوط به حوادث و بیماری های خاص و بازنشستگی.

می تونید سوالات متداول حوزه بیمه عمر و سرمایه گذاری رو اینجا مطالعه کنید و در حوزه بیمه سلامت را اینجا مطالعه کنید.

برای دریافت مشاوره رایگان خرید بیمه از نمایندگان منتخب بیمه، می تونید فرم مشاوره رایگان خرید بیمه رو پر کنید تا با شما تماس گرفته بشه. فرم رو می تونید اینجا تکمیل کنید. http://goo.gl/UT7AB9