در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض ادب ،یکی از اقوام ما خود را در یکی از شرکتهای بیمه ای بیمه عمر باز کرده وحدود پنج سال سابقه داره در ابتدای بیمه موقع ثبت نام بعد از تکمیل پرونده در کاغذ آ 4 نمونه امضا واثر انگشت از وی گرفته اند بدون اینکه در کاغذ چیزی نوشته شده باشد و در ضمن جای قسمت موقع فوت چه کسانی میتوانند ازپس انداز استفاده کنه رو هم خالی گذاشتن آیا این کار میتواند مشکل ساز باشد ممنون میشم راهنمایی کنید .سپاس  از شما
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

کاری که اون نماینده کرده کلا" تخلف محسوب میشه و غیر حرفه ای هست.

چطور ایشون نمیدونه که در برگه ای سفید که امضاء و اثر انگشت ایشون روی آن هست،هر کسی میتونه هر چیزی رو یادداشت کنه و ازش سوء استفاده کنه!!!

این کار کاملا" غیر قانونیه و ایشون باید در اسرع وقت و فورا" درخواست عودت اون برگه ها رو به اون نمایندگی اعلام کنه و در صورتیکه نمایندگی زیر بار نرفت،به شعبه مرکزی اون شرکت بیمه مراجعه و از ایشون شکایت کنه و به شعبه اطلاع بده.

ضمنا باید ذینفع های بیمه نامه رو با اسم و مشخصات کامل و حتی با مشخص نمودن درصدی که از غرامتهای فوت به ذینفع ها میرسه رو هم مشخص نموده باشن.

حتی میتونن از طریق اعلام در روزنامه رسمی،هر نوع برگه ای رو که سهوا" به هر کسی امضاء نمودن و دادن رو ابطال کنن و اصل اون آگهی روزنامه رو نگه دارن و به ذینفع های خودشون بدن تا بعدا" بتونن بهش استناد کنن.