در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام درمورد بیمه مهریه میخواستم بدونم باید چکار کنم ممنون
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)

باید به نمایندگی بیمه ایران مراجعه نماییدطرح بیمه مهریه

بیمه نامه مهریه تضمینی مطمئن برای پرداخت تمام یا قسمتی از مهریه و پشتیبانی مالی مناسبی است که زوجه می تواند از مزایای آن به شرح زیر بهره مند شود.

  1. در صورت حیات زوج در پایان مدت بیمه ، سرمایه اصلی بیمه نامه به صورت یکجا و یا مستمری به زوجه پرداخت می گردد.
  2.  در صورت ازکارافتادگی دائم و کامل زوج در طول مدت بیمه ، بیمه گزار از پرداخت اقساط بعدی حق بیمه تا پایان مدت بیمه معاف شده و تعهدات بیمه گر کماکان در موعد مقرر انجام خواهد گرفت.
  3.  درصورت فوت بیمه شده در طول مدت بیمه سرمایه اصلی بیمه نامه به زوجه پرداخت خواهد شد.
  4.  درصورت فوت بیمه شده بر اثر حادثه دوبرابر سرمایه اصلی بیمه نامه به زوجه پرداخت خواهد گردید.
  5.  چنانکه زوجه بعداز گذشت حداقل ۶ ماه از تاریخ شروع بیمه نامه و پرداخت حق بیمه مربوطه توسط بیمه گزار و قبل از پایان مدت بیمه مطلقه گردد ذخیره پس اندازی بیمه نامه تا تاریخ پرداخت حق بیمه به وی پرداخت خواهد شد.
  6.  روجه به میزان ۸۵% در منافع حاصل از عملیات بیمه گری در این بخش سهیم بوده و در صورت تشکیل منافع مزبور سرمایه اصلی بیمه نامه به اضافه سرمایه ای که از محل مشارکت در منافع ایجاد شده است یه وی پرداخت خواهد شد.
  7.  زوجه می تواند پس از گذشت حداقل دوسال از شروع بیمه و پرداخت مستمر حق بیمه مربوط و با موفقیت بیمه گزار از محل ذخیره پس اندازی بیمه نامه تقاضای وام نمایند.
  8. در صورت فوت زوجه در طول مدت اعتبار بیمه نامه (پس از گذشت حداقل ۶ ماه از تاریخ شروع بیمه نامه و پرداخت حق بیمه مربوطه) ارزش بازخرید بیمه نامه در وجه بیمه گزار پرداخت خواهد شد.