در سایر توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشی

بنده 35 ساله و در سال 87 ازدواج کردم و مهریه همسرم تعداد 350 سکه بهار آزادی هستش، لطفا شرایط بیمه مهریه و توضیحات تکمیلی رو بفرمایید و از همه مهمتر آیا بعد از بیمه دیگه دغدغه پرداخت مهریه رو داشته باشیم یا نه؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

بیمه ازدواج شبیه به بیمه عمر است که بیمه شده از بدو تولد تا سن ۳۵ سالگی تحت پوشش این بیمه نامه است. البته پوشش یاد شده تحت عنوان کمک هزینه مهریه است. سقف هر پوشش هم به نسبت حق بیمه پرداختی است.

از طرفی در این بیمه نامه ۵ سال دوره انتظار وجود دارد. یعنی تا ۵ سال بیمه گر تعهدی به جبران خسارت در صورت تحقق خطر مورد بیمه ندارد.

بهتر است که برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت بیمه ایران مراجعه کنید.