در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (300 امتیاز)
منظور از این نوع بیمه نامه یعنی چه
یعنی هزینه ازدواج و در صورت دادخواست مهریه توسط زوجه بیمه مقدار مهریه رو میپردازه
چگونه میتونیم این نوع بیمه نامه رو برای خود بخریم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام

در بیمه ایران، از بدو تولد تا ۳۵ سالگی خدمات ارایه می‌دهد. همچنین فرد برای دریافت خدمات این بیمه‌نامه باید پنج سال منتظر بماند. روش پرداخت حق بیمه، ماهانه، سه ماهه، شش ماهه، سالانه و یکجاست.

حق بیمه ۵۰ هزار تومان برای سنین تا ۱۰ سال، ۱۰۰ هزار تومان برای سن ۱۰ تا ۱۵ سال، ۱۵۰هزار تومان برای سن ۱۵ تا ۲۰ سال و۲۰۰ هزار تومان برای سن ۲۰ به بالا پیشنهاد می‌شود. سقف تعهدات بیمه‌گر در هر یک از فاکتورها به تناسب حق بیمه پرداختی متغیر خواهد بود.

 شرایط بیمه ازدواج در مقاله زیر شرح داده شده است

مقایسه بیمه ازدواج بیمه ایران و بیمه تعاون

برای خرید می توانید به نمایندگی های شرکت های بیمه ای که این محصول را ارایه می کنند مراجعه نمایید