در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام _ میشه در موقع خرید بیمه عمر (هنگام بستن قرارداد) مدت زمان را تعیین نکرد مثلا تعیین نکنیم که چند سال میخواهیم حق بیمه بدیم؟چونکه من میخام ده ساله باشه اما شاید اونموقع بتونم 15 ساله یا بیشتر ادامه بدم. 2_ اگر سوال 1 بله است،فرق تعیین کردن و نکردن مدت پرداخت حق بیمه چیه؟؟ ممنون
4 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما
اتفاقا به مورد خوبی اشاره کردید،بهتر هست که در ابتدا مدت قرارداد باز باشه و محدود به 10 یا 15 سال نکنیم.دلیلش هم مشخصه.اگر شما قراردادی 10 ساله ببندی و سر 10 سال به هر دلیل بخواید ادامه بدید دیگه نمیتونید و بابد از ابتدا قرارداد ببینید که به نفع شما نیست .اندوخته ای که تازه رشد کرده و به نتیجه رسیده باید از صفر شروع بشه.پس بهترین کار اینه از ابتدا قراراد محدود نباشه.بیمه عمر سامان هم قرادادش تا 70 سالگی فرد باز هست و هر زمان بعد سال دهم دوست دارید میتونید بکجا دریافت یا در خواست بازنشستگی بدید.