در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام من از اول سال ۹۳ بیمه عمر خریدم و الان که ۱۸ ابان سال ۹۶ هست ، تا اینجای کار ۳ سال و ۶ ماه که اقساط بیمه رو پرداخت میکنم، سوال اولم این هست که منی که میخوام بازخرید کنم ایا باید این ۴ سال رو کامل کنم و بعد بازخرید کنم یا با همین شرایط هم میتونم؟
 اگر بازخرید نکردم، این پوشش های اضافه رو چه وقت و چطور میتونم حذف کنم؟ ایا برای انجام این کار هم باید این ۴ سال رو کامل کنم یا با شرایط کنونی هم میشه؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

برای بازخرید بیمه نامه ای که تابحال بیش از ۳/۵ سال از آن میگذرد،بنظر بنده این کار اشتباهی بزرگ هست،زیرا که در ۳ سال ابتدایی بیمه نامه شما بیشترین میزان ضرر  رو بابت داشتن پوششهای بیمه ای در بیمه نامه تون لحاظ فرمودین.

اگر که میزان اندوخته فعلی بیمه نامه تون(که ۹۰٪ ارزش اون،میزان وام تون در حال حاضر هست)،میتونه مشکل تون رو حل کنه که مانع بازخرید بیمه نامه تون بشه،حتما ازش وام بگیرین و مشکل تون رو حل بفرمایین.

اگر که تصمیم قطعی تون بازخرید بیمه نامه هست،۴ سال رو کامل کنین و بعد اقدام به بازخرید بیمه نامه تون کنین،چون در همین مدت هم تحت پوشش بیمه نامه هستین.

اگر که مشکل تون پوششهای اضافی بیمه نامه هست،معمولا سر سال تمدید بیمه نامه تون و همزمان با پرداخت آخرین قسط دفترچه تون،میتونین درخواست کاهش و حذف پوششهای اضافی تون رو به نماینده و یا شعبه افتتاح کننده بیمه تون بدین.