در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
اگه هدف اصلی از بیمه عمر بهره مندی از بیشترین پوشش ها و کاملترین پوششها باشه؛
به نظرتون دوتا بیمه عمر انفرادی بهتره یا یک عدد بیمه عمر مشترک؟ لطفا در این مورد مقایسه بفرمایید کدوم بیمه و کدوم شرکت بهتره
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در بیمه های عمر مشترک،به بیمه شده دوم همه پوشش ها تعلق نمیگیره!!!

ضمنا" بیمه کارآفرین این بیمه نامه رو داره که در حال حاضر پوشش های کاملی رو به مانند بیمه پاسارگاد به بیمه شدگانش نمیده.

اگه بخواین صرفا" بیمه عمر مشترک رو ثبت نام کنین،فقط باید به نمایندگی ها و یا شعبات بیمه کارآفرین مراجعه نمایید و در صورت تمایل به ثبت نام بیمه عمر مشترک برای هر دونفر،دو بیمه نامه جدا از هم ثبت نام کنین که هر کسی پوشش های خودش رو داشته باشه.

در عوض پوشش هایی مانند غرامت ازکارافتادگی،نقص عضو،هزینه های پزشکی بر اثر حادثه،5 بار پرداخت امراض خاص بجای یکبار،بیمه آتش سوزی منزل مسکونی،بیمه درمان تکمیلی در بخش جراحی و بستری،تخفیفهای بیمه های بدنه اتومبیل و خیلی از آفرهایی رو که از بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد میتونین تحت پوشش داشته باشید رو از دست خواهید داد!!!

ضمنا" بیمه های عمر مشترک،تنها و تنها یک اندوخته خواهد داشت.