در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

سلام دوستان عزیر. وقتتون بخیر

من میخوام مادرم رو بیمه عمر کنم. هیچ نوع بیمه تکمیلی درمانی  یا حقوق مستمری نداره. و هدف اصلی تامین هزینه بیماری و حوادث است و سرمایه گذاری اولویت دوم هست. ماهیانه حدودا 50 هزار تومن. چون هدف اصلی سرمایه گذاری نیست بنابراین میخوام همراهش یک نفر خواهر یا پدرم رو هم پوشش بده. و شامل بیشترین و کاملترین موارد پوششی بیمه باشه؛

  1. در بین شرکتهای بیمه کدام شرکتها این نوع بیمه عمر دو یا چند نفره رو پوشش میدن؟ چرا پاسارگاد متوقف کرده و میشه فعال بشه؟
  2. در پوششهای مربوط به بیماری و حادثه و.... بیمه شده اول چه فرقی با بیمه شده دوم داره؟
  3.  شرایط بیمه مشترک کدوم شرکت بهتره و پوششها و شرایط کاملتری رو داره؟
  4.  لطفا بیمه خودتون رو تبلیغ نکنید فقط مشاوره بیطرفانه و کامل بدین من خودم انتخاب میکنم.
  5.  لطفا شرکتها رو مقایسه بفرمایید.

=== به نظرم بیمه خانواده پاسارگاد و مشترک کارآفرین و مشترک ما بهتر باشن ولی در مورد مشترک رازی و مشترک دی چیزی نتونستم بفهمم.

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در مورد مادر و پدر محترم تون باید خدمت تون عرض کنم که باید سن ایشون رو حتما" بفرمایین تا بهتر بتونیم راهنمایی تون کنیم.

1-بجز شرکت بیمه کارآفرین فعلا" شرکت بیمه ای پوشش بیمه عمر مشترک نداره و آن هم بعضی از پوشش ها شامل نفر دوم میشه و کامل نیست.از بیمه مشترک بیمه ما هم اطلاعی ندارم.

صدور بیمه عمر خانواده بیمه پاسارگاد در حال حاضر حدودا" 2 سالی هست که متوقف شده و فعلا" راه اندازی آن امکان پذیر نیست.

2-تا اونجایی که حافظه و اطلاعات من اجازه میده بیمه کارآفرین فقط پوشش های فوت بهر علت،امراض خاص،فوت حادثه و معافیت از پرداخت حق بیمه رو پوشش میده و برای نفر دوم پوشش فوت بهر علت،فوت حادثه و امراض خاص رو شامل میشه و ضمنا" در صورت فوت نفر اول،حق بیمه پوشش های نفر دوم نیز از محل اندوخته بیمه نامه برداشت میشه.

ضمنا" پوشش های اضافی بیمه کارآفرین(بجز فوت بهر علت)،شامل حق بیمه اضافی خواهد شد.
و در جریان باشین که بیمه های مشترک پوشش های کاملی رو نداره.
3-بجز بیمه کارآفرین از شرایط سایر بیمه ها اطلاعی ندارم.
4-پیشنهاد میکنم همون حق بیمه ای رو که برای بیمه عمر مشترک برای پدر و مادر محترم تون میخواین ثبت نام کنین،بیمه عمر انفرادی بگیرین تا هر یک از این دو عزیز دارای بیمه و پوشش های کاملی داشته باشن.

و در آخر اینکه،بیمه انفرادی خیلی بهتر از بیمه مشترک هست،هم بدلیل داشتن اندوخته جدا و هم بدلیل پوشش بیشتر و هم اینکه اگر از بیمه پاسارگاد باشه،پوشش های اضافی مثل بیمه آتش سوزی منزل مسکونی،بیمه تکمیلی در بخش جراحی،هزینه های پزشکی بر اثر حادثه،امراض خاص(5بار برای 5 دسته بیماری) و خیلی از پوشش های دیگر رو شامل میشه.
در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر لطفا از طریق ارسال پیام در دیدگاه سوال تون رو مطرح بفرمایین تا پاسخ لازم رو خدمت تون بدم.

با تجدید احترام