در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام
در کانال تبلیغی دیدم با این مضمون "بیمه نامه خود را از کسی خریداری کنید که خدمات پشتیبانی در اختیار شما قرار دهد."

منظور از خدمات پشتیبانی چیست؟
مثلا در بیمه عمر چه خدمات پشتیبانی هست یا بیمه شخص ثالث
ممنون
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

وقتی شما یک خدمت و سرویس بیمه ای رو خریداری میکنی،در زمانی که نیاز به سوال و دریافت اطلاعات از مزایا و شرایط دریافت خسارت اون بیمه رو داری به چه کسی مراجعه می کنی و ازش راهنمایی میگیری؟

مسلما" در این زمان،شما نیاز به داشتن یک مشاور حرفه ای بیمه در کنار خودت خواهی بود.

دقیقا" مانند خدمات پس از فروش هر محصولی که خریداری میکنی،بیمه نامه و شرایط آن را باید از یک مشاور که مسلط به قوانین بیمه ای هست خریداری کنی تا در مواقع لزوم (خدمات پس از فروش )، بتونی مشکلاتت رو برای حل شون باهاش درمیان بگذاری و بهترین راه حل رو ازش دریافت کنی.

در بیمه های عمر،اگر شما از شرایط و قوانین موجود در بیمه نامه و یا پوشش ها و شرایط آن اطلاع نداشته باشی،چطور متوجه میشی که بیمه نامه در چه زمانی بدردتون میخوره؟؟

و یا اینکه اگر به دریافت غرامت و یا خسارتی نیاز داشته باشی،از کجا و از چه کسی سوال میکنی که آیا اون غرامت بهت تعلق میگیره و اینکه چطور میتونی از اون شرکت غرامتت رو دریافت کنی؟

ضمنا" اگر از شرکت بیمه،اون بیمه نامه رو خریداری کرده باشی،فقط در ساعات اداری میتونی با شرکت تماس بگیری و مشکلت رو درمیان بگذاری،در صورتیکه اگر شما نماینده بیمه داشته باشی وشماره تماسش رو داشته باشی،حتی نصفه شب هم میتونی بهش زنگ بزنی و ازش راهنمایی بگیری!!!
 ضمنا" وقتی شما بیمه نامه رو مستقیما" از شرکت بیمه خریداری میکنی،در صورت مواجه شدن با خسارت و یا دریافت اطلاعات بیمه نامه تان،باید حتما" با شرکت بیمه تماس بگیرین.

در صورتی که وقتی بیمه نامه را از نماینده حرفه ای و آگاه خریداری میکنین ایشون در حقیقت میشه مشاور و راهنمای بیمه ای شما.

و در زمان بروز خسارت،مشاور و نماینده شما،مسول دریافت اسناد و مدارک خسارت شما و انتقال و پیگیری از شرکت بیمه بجای شماست.

پس دیگه در اون زمان،شما نیازی نداری تا برای انجام این امور به شرکت بیمه مراجعه کنی و وقتت رو به هدر بدی،بلکه مسول پیگیری مطالبات و کارهای شما،در اصل نماینده شما خواهد بود که از همه نظر بنفع شماست.