در سایر توسط
پدر و مادرمو تحت پوشش خودم بیمه نیروهای مسلح کردم هر ماهی حدود 160000تومان بابت حق بیمه اونا ازم کم میشه میخوام بدونم بیمه دیگه وجود داره که هزینش ازین کمتر بشه
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

سن پدر و مادرتون رو ذکر نکردید ولی  احتمالا سن بالایی دارند و  هیچ بیمه ای جز بیمه سلامت که رایگان میباشد خدمات درمانی به آن دو بزرگوار ارایه نمیدهد

اگر دنبال کاهش هزینه هستید میتوانید از خدمات بیمه سلامت استفاده کنید البته همانند بیمه فعلی خدمات دریافت نخواهند کرد